Grafisch vormgeving

Grafisch vormgeving

Van logo tot brochure...

Em Ontwerpt al jouw media-uitingen. We zoeken een passende oplossing voor het doel dat jij wilt bereiken. Ik help je met het uitdenken, ontwerpen en uitrollen van jouw verhaal in een passend jasje.

Design is the intermediary between information and understanding.

Iets laten ontwerpen?
Dit is mijn werkwijze

Intake & doelstellingen

We starten met het helder maken van jouw doelstelling, het middel en de doelgroep. Jij levert ook de al bestaande visuals en teksten aan. Als je nog geen eigen huisstijl hebt, dan kan ik deze voor je maken.

Let's get visual

Als de doelstelling helder is ga ik het ontwerp uitwerken. In deze fase is er ook een feedbackronde om het ontwerp aan te scherpen.

Print or publish

Als jij helemaal blij bent met het ontwerp dan bouw ik de lever ik het definitief ontwerp digitaal aan, of stuur ik het voor je naar de drukker.

Visual
branding

Marketing
& Communicatie

WordPress
website

Neem contact op

Heb jij een logo, visitekaartje, brochure, social media template of ander grafisch ontwerp nodig?

Mail me op emmy@emontwerpt.nl of laat me via het contactformulier weten waar ik je mee kan helpen.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een grafisch ontwerp?

De prijs van grafisch ontwerp is afhankelijk van jouw vraagstuk, hoeveel er ontworpen moet worden en hoeveel tijd ik hier mee bezig ben. Ik geef je van tevoren een indicatie hoeveel ik er mee bezig ben. Zo weet jij van tevoren waar je aan toe bent.

Indien de opdracht tussentijds groter wordt dan zal dit worden berekend als meerwerk. Ik stel je hiervan altijd op de hoogte.

Wat moet ik zelf regelen?

Jij levert zelf de (definitieve) teksten en fotografie aan. Als er een huisstijl aanwezig is dan lever je ook de huisstijlkleuren, je logo en beschikbare visuals (bijv. iconen) aan in het juiste formaat.

Waar zou ik een grafisch ontwerp uitbesteden?

Ontwerpen is een tijdrovende klus en misschien niet iets waar jij heel goed in bent. Vaak ben je er onnodig veel tijd aan kwijt omdat je je moet verdiepen in hoe bepaalde programma’s werken. En let’s be honest: vormgeven is een vak! 

In the end bespaar je vaak tijd als je ontwerpwerp uitbesteed. Tijd die je ook in jouw bedrijf kunt stoppen. Want dáár ben jij weer goed in!

Moet ik de drukker zelf regelen?

Je bent helemaal vrij of je dit zelf wilt doen of door mij wilt laten regelen. Ik kan je adviseren over papiersoorten, formaten en heb enkele drukkers waar ik regelmatig drukwerk bij aanlever.