Over Em Ontwerpt

Hoi! Ik ben Emmy van Em Ontwerpt in Utrecht. Een enthousiaste grafisch vormgever en conceptdenker. Altijd gehuld in het zwart, maar in mijn werk ben ik dol op contrast, kleur en eenvoud!

Mijn focus ligt op het ontwikkelen van een huisstijl (logo, typografie, kleuren), webdesign en vormgeving van zowel print als digitaal.

Naast grafisch vormgever ben ik opgeleid aan de Academie Artemis voor het ontwikkelen van (media-)concepten en werk ik als marketing & communicatiemanager bij een onderwijsinstituut. Al deze ervaring neem ik mee in het oplossen van jouw vraagstuk.

Ik werk met passie, humor en draag zorg voor duidelijke afspraken en een haalbare planning. Zo weet iedereen wat we aan elkaar hebben.

Ik vraag door en blijf kritisch, zodat we een passende oplossing vinden voor jouw specifieke vraagstuk. Wat jouw vraag ook is, ik kijk samen met jou naar wat je echt nodig hebt om jouw doel te bereiken.